Wij zijn TriVu: een kleinschalig consultancy-bureau met toonaangevende ambities! Pensioen gaat ons allemaal aan en daarom staan wij voor eerlijk en onafhankelijk advies, dat goed uitlegbaar en onderhouds- en kostenefficiënt is.

Wij spreken Nederlands en geen jargon. Als u begrijpt waar het om gaat en u aan uw buurman kunt uitleggen waar het om draait, dan pas zijn wij tevreden!

Wij hebben jarenlange ervaring in de pensioenbranche, in zowel de consultancy en de pensioenadministratie als de uitvoering.

Wij helpen onze (potentiële) klanten hun doelen te bereiken door een constructieve samenwerking, oplossingen aan te bieden en mee te denken met en gezamenlijk vraagstukken op te lossen.

Paul de Koning
M: +31 (0)6 57 61 21 07
E: paul.de.koning@trivu.nl
LinkedIn-profiel
Klik hier voor nadere informatie


Harmen Pullen
M: +31 (0)6 25 04 45 35
E: harmen.pullen@trivu.nl
LinkedIn-profiel
Klik hier voor nadere informatie


René van Dongen
M: +31 (0)6 15 39 77 32
E: rene.van.dongen@trivu.nl
LinkedIn-profiel
Klik hier voor nadere informatie

Samenwerkingspartners

TriVu is gespecialiseerd in compliance, governance en pensioenjuridische vraagstukken. Wij maken de vertaalslag van juridische analyse naar de dagelijkse praktijk, signaleren obstakels en komen met praktische oplossingen.

Om bij andere multidisciplinaire vraagstukken hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden, werken we in die gevallen samen met andere specialisten bijvoorbeeld op het gebied van actuariële zaken en  risicomanagement  met Phenox Consultants om tot een optimaal advies te komen

TriVu werkt samen met Alfred Kool van Kool Corporate Communication op  met name de gebieden communicatie en governance.